Pure and Protect - Jouw Sleutel tot een Veilige Leefomgeving

In de snel veranderende wereld waarin we leven, wordt gezondheid en veiligheid steeds belangrijker. Als behanger begrijp ik hoe essentieel het is om een veilige en schone omgeving te creëren. Grandeco Wallfashion Group heeft een unieke behangcollectie gelanceerd, 'Atmosphere', met een innovatieve coating die virussen, bacteriën en schimmels elimineert. Dit behang is uw geheime wapen tegen ziekteverwekkers.

 

Bescherming in elke Vezel

Het Pure and Protect behang van Grandeco is ontwikkeld met een innovatieve technologie die virussen (oa Covid-19), bacteriën en schimmels elimineert. Het is een gepatenteerde technologie die exclusief door Grandeco voor behang wordt gebruikt. Tijdens het productieproces wordt een speciale coating aangebracht (Nobacoat®), die als een onzichtbare beschermlaag fungeert. Deze laag trekt schadelijke micro-organismen aan en schakelt ze uit, waardoor uw ruimte continu wordt gedesinfecteerd. Deze transparante desinfecterende coating wordt gebruikt in verschillende industrieën en elimineert 99,9% van alle schadelijke deeltjes die de coating raken in 1 uur. Klik hier voor meer informatie over Nobacoat®

 

 

Hoe het Werkt

De werking van Pure and Protect is gebaseerd op natuurlijke principes. Zodra lucht zich in de ruimte verplaatst, worden ziekteverwekkers aangetrokken door de behangcoating. Dankzij elektrostatische krachten worden deze schadelijke deeltjes aan het behang gebonden en vervolgens uitgeschakeld. Dit proces is veilig, effectief en volledig vrij van chemicaliën. Hier vindt u meer informatie over Pure and Protect. 

Duurzaam en Veilig

Bij Pure and Protect staat duurzaamheid voorop. Het behang is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Het is veilig voor mens en milieu en behoudt zijn virusdodende eigenschappen gedurende maar liefst 12 jaar. Bekijk hier de soorten behang.

 

Voor een Gezonde Toekomst

Of het nu gaat om uw thuisomgeving, kantoorruimte of medische praktijk, ons Pure and Protect behang biedt een extra laag bescherming in deze uitdagende tijden. Het is gemakkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden en past naadloos in elk interieur. Kies voor Pure and Protect en investeer in een gezondere toekomst. Bescherm uw dierbaren, medewerkers en uzelf met ons virusdodende behang. Ontdek de voordelen van Pure and Protect vandaag nog en neem contact met mij op voor meer informatie of om uw project te bespreken. Samen kunnen we een veilige en gezonde leefomgeving creëren.

P P Certificate Of Authenticity
PDF – 637,4 KB 159 downloads